Wie zijn wij
Wat doet u?
Producten
Contactgegevens
Algemene voorwaarden

< vorige pagina

TEVUS® en STRIPCAL® printer etiketten

Om zelf etiketten of stickers te kunnen bedrukken met de printer hebben wij twee product varianten met uiteenlopende mogelijkheden voor nagenoeg elk gangbaar type printer in ons leveringsprogramma opgenomen.
Onze Tevus® en Stripcal® producten zijn na bedrukking zeer duurzaam en kunnen zich optisch meten met kant-en-klaar aangeleverde stickers of etiketten.
Afhankelijk van de eisen die u of de gebruiksomgeving aan deze informatiedragers stelt kunnen wij u een passend hoogwaardig alternatief bieden.


Binnen ons veelzijdige productpalet vinden wij voor elk probleem de juiste oplossing. Van inventarissticker en typeplaatje tot en met keurdatumzegels. Afhankelijk van de gewenste uitvoering, printermogelijkheden of gebruiksomgeving hebben wij voor u het meest passende product.
Al onze Tevus® en Stripcal® producten zijn zelfklevend en universeel inzetbaar, met name lenen Tevus® en Stripcal® producten zich voor industrieel gebruik. Wij kunnen leveren op rol, met of zonder rand perforatie, maar ook in bladvorm.

Onze voortdurende en gebruiksgeoriënteerde productontwikkeling draagt zorg voor een eindproduct dat door u naar volle tevredenheid is te verwerken.
Onze productie verloopt conform DIN EN ISO 9001 (Certificaat nr. 1879-02). Enkele van onze basisproducten zijn daarnaast ook nog UL- of CSA geregistreerd hetgeen de toegang tot vele exportmarkten voor u vergemakkelijkt.

Heeft u een laserprinter?

. . . . en heeft u wellicht ook wel eens de behoefte om zeer snel te kunnen beschikken over een kleine hoeveelheid kunststof stickers?

Dan hebben wij met de volgende producten de oplossing voor u in huis:

• Stripcal® AF 50 PW (witte folie)
Stripcal® AF 50 PS (matzilver)
Stripcal® AF 50 PC (transparant)
Stripcal® AF 50 PG (geel)
Stripcal® AF 50 PB (blauw)
Stripcal® AF 50 PR (rood)
Stripcal® AF 50 PGR (groen)
Tevus® MLT PW (wit)
Tevus® MLT PS (zilver)
Tevus® MLT PF (rood, geel, blauw of groen)

Waar u met Stripcal® kiest u voor een technisch hoogwaardig product dat zich kan meten met elke andere sticker, daar voorziet MLT vooral in de behoefte om kostenbewust zelf stickers te drukken.

Zowel Stripcal® als Tevus® wordt geleverd
in het formaat DIN A4, naar wens kunnen wij ook het blad voor u aanstansen, het formaat van de stickers kunt u zelf bepalen. Ook het vooraf door ons drukken van bijvoorbeeld een
meerkleurig logo op uw stickers behoort tot de mogelijkheden.

Tevus® en Stripcal® laserprint-folie is na bedrukking wis-en slijtvast en daarom zeer goed inzetbaar als bv. inventaris-, type- of seriesticker. Naar behoefte kunt u deze stickers voorzien van tekst of doorlopende nummering.

Niet elke laserprinter is gelijk. Wij adviseren altijd om voorafgaande aan uw bestelling eerst zelf een afdrukproef door te voeren, vraag hiervoor gerust een monster aan.


< vorige pagina

 


 
Imprano B.V. Algemene voorwaarden