Wie zijn wij
Wat doet u?
Producten
Contactgegevens
Algemene voorwaarden
< Vorige pagina

STRIPCAL® F

Zelfklevende stickers, met als basismateriaal een kunststof folie, deze kunnen overal als reclame stickers en productmarkering ingezet worden. Voor het vervaardigen van Stripcal® F stickers wordt een speciaal geselecteerde folie gebruikt welke onder constante kwaliteitscontrole staat. Stripcal® F stickers worden volgens eigen hooggestelde bedrijfsnormen bedrukt en verder afgewerkt.
Onze beproefde speciaallakken, tezamen met het Stripcal® F basismateriaal, dragen zorg voor een sticker met een exacte uitvoering, die naast krachtige lichtechte kleuren ook wordt gekenmerkt door een lange levensduur.


Stripcal® F stickers zijn kunststof stickers, waarvan de bedrukking voorzien wordt van een extra hoog-transparante beschermlak. Stripcal® F stickers zijn eenvoudig aan te brengen, hebben een uitstekende hechting op praktisch iedere ondergrond, zijn lichtecht en bestand tegen vele invloeden van buitenaf. Hiermee onderscheiden zij zich van vele andere stickers. Stripcal® F stickers hebben als basismateriaal een witte folie. De levering kan los (voorzijdig aangestanst), op stroken van meerdere stuks, met
inspanrand voor de schrijfmachine en zelfs met doorlopende nummering plaats vinden.

< Vorige pagina

 


 
Imprano B.V. Algemene voorwaarden