Wie zijn wij
Wat doet u?
Producten
Contactgegevens
Algemene voorwaarden
< Vorige pagina

STRIPCAL® UW-PW/PC stickers

Het milieu sparen is een streven van deze tijd. Daarom zochten wij naar nieuwe oplossingen en ontwikkelingen voor onze klanten om het aanbod van stickers uit te breiden met een bij dit thema passend product. Wij presenteren u Stripcal® UW-PW en Stripcal UW-PC met als belangrijkste verschil dat deze laatste een glasheldere transparante kunststof folie als basis heeft.


Stripcal® UW-PW/PC stickers worden vervaardigd uit een PVC-vrije kunststof folie welke voorzien is van een universeel bruikbare acryl kleefstof.
Bij het verwerken van deze folie tot stickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van milieuvriendelijke water gedragen kleurlakken welke vrij zijn van zware metalen.

Het dunne, goed te verwerken basismateriaal is leverbaar in nagenoeg elke uitvoering en kleurstelling. Het toepassingsgebied voor dit product is veelomvattend, maar vooral daar waar men vanuit het milieuaspect kritische eisen stelt is Stripcal® UW-PW/PC een passend alternatief. Standaard worden Stripcal® UW-PW/PC stickers voorzien van een beschermlak, en kunnen naar wens los, in stroken of als bladcombinatie worden geleverd.

< Vorige pagina

 


 
Imprano B.V. Algemene voorwaarden