Wie zijn wij
Wat doet u?
Producten
Contactgegevens
Algemene voorwaarden
Wat doet u?
Pagina 1 / 3

Laten we het hebben over sportartikelen.

Laten we het hebben over sportartikelen.En over de belettering van bijvoorbeeld fitnessapparaten, surfboards, ijshockey- sticks, skies, tennis rackets of roei-spanen.

Om speel- sport en fitness apparatuur er professioneel uit te laten zien, of om merknamen en eventuele andere aanduidingen duurzaam en mooi aan te brengen kunnen wij u een aantal bsb- producten aanbieden. Wij denken hierbij aan impressal® droogtransfers of stripcal® en Tevus® stickers.

Deze beletteringen en decoraties zijn bestand tegen vele soorten chemische en mechanische invloeden.

De ondergrond kent geen genade, maar onze belettering ook niet!

De ondergrond kent geen genade, maar onze belettering ook niet!Er zijn situaties waarbij veiligheidsaanduidingen zonder ,,Ja maar" of ,,Wat als" onder extreme omstandigheden langdurig dienen te functioneren.

Vliegtuigen voor civiel danwel voor militair gebruik kunnen met een speciaal beletteringsysteem voorzien worden van alle wenselijke aanduidingen.

Aan de buitenzijde, daar waar gewone zelfklevende folie niet meer toereikend is zijn durofix® - transfers de ideale oplossing.

Deze vorm van belettering is uitermate bestand tegen chemische en mechanische invloeden, temperatuur verschillen, wrijving en condensvorming.

Durofix® -transfers zijn uitermate flexibel waardoor ze zich op nagenoeg elke ondergrond laten aanbrengen.

Durofix® -transfers munten uit in weersbestendigheid en zijn krasvast, deze eigenschappen maken dit product bijzonder geschikt voor extreme situaties.

Landbouwmachines met een innovatieve outfit

Landbouwmachines met een innovatieve outfitHet uiterlijk speelt een grote rol:

Ook bij landbouwmachines speelt naast de technische ontwikkeling de innovatie op het gebied van uiterlijk een steeds grotere rol. Een nieuw model vraagt ook om een andere vormgeving van de belettering. Dit soort beletteringen moeten bestand zijn tegen diverse soorten van belasting. Denk hierbij aan hittestraling van de zon of de motor, koude, regen, sneeuw en wind.

Voor veiligheidsstickers hebben wij een apart programma waarbij we gebruik maken van een speciale stripcal® versie voorzien van een sterklevende lijmlaag welke een goede hechting garandeert op ondergronden zoals metaal, lak en kunststof.

 

Pagina 1 / 3
 


 
Imprano B.V. Algemene voorwaarden