Wie zijn wij
Wat doet u?
Producten
Contactgegevens
Algemene voorwaarden
<< vorige pagina
Pagina 2 / 3

Kleine beletteringen voor grote machines

Kleine beletteringen voor grote machinesBij producten die vanwege de hoge aanschafkosten vele jaren in gebruik zullen zijn, is het noodzakelijk dat ook de belettering in de vorm van firmanaam, modelnaam of type aanduiding maar vooral de technische afbeeldingen net zo lang meegaan.

Aan de hand van de gewenste uitvoering en rekening houdend met de ondergrond zijn er diverse bsb producten ductooplossingen mogelijk.

Voorbeelden hiervan zijn de al eerder besproken durofix® -transfers, impressal® -transfers of speciale varianten van stripcal® - folie

De opbouw van kleuren en beschermlak zijn van dien aard dat ze bestand zijn tegen de inwerking van reinigingsmiddelen, machine -olie enz.

Het ziet er goed uit, is eenvoudig aan te brengen en lang houdbaar!

Het ziet er goed uit, is eenvoudig aan te brengen en lang houdbaar!We hebben het dan over impressal® transfers.

Een product dat universal-transfers inzetbaar is. Van gasfles tot drinkfles.

Impressal® -transfers bieden enkele duidelijke voorbeelden:

Ze bestaan slecht uit kleuren en lak, voorts zijn ze dunner dan stickers welke uit folie vervaardigd worden. Het aanbrengen gaat snel en eenvoudig. De mogelijkheden in kleurgebruik en vormgeving zijn zo goed als onbeperkt.

Zelfs kleine lettertypes onder de 5 mm met een zeer dun contour zijn eenvoudig te realiseren.

Machines, apparaten, gereedschap: Wat produceert u?

Machines, apparaten, gereedschap: Wat produceert u?Verschillende producten is verschillende beletteringen

Van handgereedschap en reinigingsmachines tot boormachines en laserapparaten.

De hier aangebrachte beletteringen zijn impessal® - transfers stripcal® - transfers stripcal® laminat m en stripcal® - lettering in verschillende uitvoeringen.

We bieden u een uitgebreid product programma met voor elke situatie en ondergrond de meest optimale belettering.

Wat u hier ziet zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden in kwaliteit en uitvoering die leverbaar zijn om uw producten van een belettering of andere decoratie te voorzien.

Plastcal® - Meer uitstraling en effect, omdat het plastisch is!

Plastcal® - stickers, geschikt voor zowel binnen - als buiten - gebruik.

Te gebruiken op elke gladde tot zwakruwe vlakke ondergrond. Plastcal® - stickers zijn zelfklevend, en leverbaar in verscheidene vormen, formaten en kleurstellingen.

De basis bestaat uit een kunststoffolie, nadat het voorzien is van een plastcal® toplaag heeft deze sticker een dikte van 2,5 tot 3,5 mm. Het kussenvormige effect loopt naar de randen toe af.

Het effect komt pas goed tot zijn recht als u het voor u ziet, vraagt u ons gerust om toezending van monsters.Plastcal® - Meer uitstraling en effect, omdat het plastisch is!

Pagina 2 / 3
 


 
Imprano B.V. Algemene voorwaarden