Wie zijn wij
Wat doet u?
Producten
Contactgegevens
Algemene voorwaarden
<< vorige pagina
Pagina 3 / 3

Zichtbare veiligheid

Keur - en veiligheidsaanduidingen.

Hoogwaardige apparaten en machines moeten voortdurend gecontroleerd en getest worden.

Een keurdatumzegel maakt het mogelijk om in een oogopslag de status van de machine of het apparaat af te lezen.

Getest op veiligheid

Machines en apparaten, met name elektrische apparaten, behoren voorzien te zijn van keurmerken.

Er bestaan verschillende instanties welk zich bezighouden met de bewaking van en controle op de veiligheid van machines en apparaten. Hierbij valt te denken aan wettelijke bepalingen alsook aan door de bedrijfstak aan zichzelf opgelegde eisen met betrekking tot veiligheid en kwaliteit.

Hierdoor ontstaat de zekerheid dat de machines en apparaten die voorzien zijn van een keur of veiligheidsaanduiding deugdelijk zijn en naar behoren functioneren.

Wij leveren zulke keur- en veiligheidsaanduidingen:

Tweewielers met of zonder benzinetank.

Of het nu om een beschermstrip bij een motorfiets gaat, een rijwieldecoratie bij een fabrikant of een afbeelding met de firmanaam van de detaillist wij kunnen het leveren, precies zo uitgevoerd als u het wenst.Tweewielers met of zonder benzinetank.

Of u drukt gewoon zelf!

Binnen ons brede productprogramma voeren wij ook materialen welke geschikt zijn om zelf met de printer te bedrukken. Met behulp van ons Tevus® - etiketteer programma kunt u zelf bijvoorbeeld uw zelfklevende typeplaatjes maken. Desgewenst kunnen wij ook gedeeltelijk voorbedrukken met bv. Uw logo. Welke kwaliteit voor u het meest is hangt af van uw soort printer, de gewenste uitvoering, de ondergrond waarop en de omstandigheden waaronder u ze gaat gebruiken.

Al onze Tevus®- en Stripcal® stickers zijn zelfklevend en van een hoge kwaliteit, dit maakt ze geschikt voor gebruik in nagenoeg elke situatie.

Afhankelijk van de gekozen kwaliteit kunnen wij leveren op rol, met of zonder randperforatie of als blad.

Wij beschouwen onze consequente en gebruiksoriëenteerde productontwikkeling als garantie en voorwaarde om te komen tot een succesvol eindproduct.

Wij produceren conform DIN en ISO 9001 (certificaat nr. 1879-020). Ook zijn enkele van onze producten UL of CSA geregistreerd, dit om toegang tot vele export markten voor u te vereenvoudigen.

Pagina 3 / 3
 


 
Imprano B.V. Algemene voorwaarden